WordPress vrednosti

WordPress je od svog lansiranja 2003. godine postao globalni fenomen i promenio lice interneta. Napravljen je i osmišljen tako da bude jednostavan za korišćenje i pristupačan svima. Čak i sa najnižim nivoom znanja možete napraviti osnovni veb-sajt, a ekspertima su na raspolaganju neslućene mogućnosti. Stoga nije čudo što pokreće 35% sajtova na internetu.

Uz to WordPress je potpuno besplatan. Možete ga preuzeti i koristiti, deliti sa drugima, menjati i prilagođavati. Čitava zajednica izgrađena je oko vrednosti slobode i međusobne pomoći. Svaki vaš problem brzo će biti rešen – neko iz zajednice rado će sa vama podeliti svoje znanje i iskustva.

Da bi se znanje što efikasnije širilo, širom sveta organizuju se edukativni događaji. Tu su mitapi, radionice i, kao kruna svega – WordCampovi. Svi uključeni u njih rade to volonterski: organizatori ulažu svoje vreme i trud besplatno, a predavači ne dobijaju honorare i sami pokrivaju svoje troškove. Do kraja 2019. godine održana su 1063 kampa u 76 gradova širom sveta. Vršac će biti 77. grad!

Predavači važe za eksperte u svojim oblastima, kredibilitet im je neosporan i dobijaju ponude da svoje znanje materijalizuju kroz uspešne poslovne saradnje.

Sponzori ovih događaja veoma su cenjeni u zajednici, prepoznati su kao vizionari, društveno odgovorne kompanije sa visokim etičkim vrednostima i pokretači globalnog progresa.

O veličini zajednice najbolje govori podatak da je najnovija verzija WordPressa preuzeta preko 7 miliona puta! Uticaj svih koji joj doprinose je dalekosežan i veoma značajan. Zato, postanite i vi deo WordCamp Vršac!


Budite
predavač

Ako imate šta da ispričate, WCVŠ je pravo mesto

Budite
sponzor

Predstavite svoju kompaniju pred pravom publikom

Budite
učesnik

Poklonite sebi vikend učenja, druženja i uživanja