O kampu

Dobrodošli u Vršac!

Kada na pauzi budete izašli na terasu hotela Villa Breg biće vam jasno zašto smo odabrali maj za prvi WordCamp Vršac. Grad i ravnica pod vašim nogama, povetarac sa mirisom jorgovana na vašem licu i, ako ste hedonista, čaša vrhunskog vina u vašoj ruci…

WordCamp Vršac nije samo regionalna konferencija za WordPress korisnike. Kamp predstavlja sinergiju organizatora, volontera, predavača, sponzora i gostiju iz cele Srbije i inostranstva. On je idealan za sve IT entuzijaste, developere, blogere, dizajnere, pisce ili preduzetnike. Od početnika do iskusnih profesionalaca, učesnici slušaju aktuelna predavanja, razmenjuju ideje i druže se. Osim vrhunskog kvaliteta predavanja, networking će biti u fokusu kampa. Znanje i kontakti koje ponesete sa konferencije mogli bi da promene tok vaše karijere.

Glavni događaj održava se u subotu, 9. maja u hotelu Villa Breg. Pred vama je čitav dan predavanja i radionica i druženja sa domaćim i internacionalnim predavačima, na srpskom i engleskom jeziku.

U nedelju, 10. maja, dan nakon konferencije i lude žurke, organizujemo Contributor Day u ŠC Nikola Tesla. Na ovom događaju moći ćete da date svoj doprinos razvoju WordPressa, a organizujemo i radionicu programiranja za decu.

Zainteresovani da prisustvujete? Kupite svoju ulaznicu sada za samo 2500,00 dinara (22€)!