Organizatori

  1. Aleksandar Pasku

    Progovorio pre nego što je prohodao i od tada usavršava umeće komunikacije na svim nivoima (paranormalne metode su mu još uvek samo hobi). Poslednje dve decenije bavi se hipnozom potrošača u marketinške svrhe, od toga gotovo polovinu vremena kao najamno pero/kist/miš. Gradi brendove sa puno ljubavi i decidno izbegava politički marketing. Preduzetnik, co-host vršačkih WP Meetupa, motivator lokalne zajednice i organizator zloglasnih mitap aftera.

    @hranojeFreakInc

  2. Živa Milošević

    Koosnivač vršačke WordPress zajednice i organizator meetupa. Oprobao se u raznim sferama, ostavivši trag na lokalnoj muzičkoj sceni kao etablirani bubnjar. U svet veb-dizajna ušao je davne 1998. godine, a od 2013. počinje da radi i na WordPress projektima. Osnivač i vlasnik veb-dizajn studija Web Drummer.

    @ZivaMilosevicWebDrummer

  3. Nataša Marinović

    Bivša poslovna sekretarica. Živi u Vršcu. Voli pozitivne ljude, muziku i nove stvari, kao što su ove, da doprinosi, uči i zabavlja se.

  4. Ivana Marinović Gvozdić

    Ivana je majka dvoje blesave dece i ima psa. Stanuje svuda u Svetu (zahvaljujući mužu) a trenutno u Vršcu. Fan je putovanja, pisanja i slobodnog vremena (kog nikada nema). WordPress… zalutala, ali joj je čast da učestvuje.

  5. Dušan Belić

    Frilenser već tri godine, zainteresovan za mnoge stvari poput razvijanja Instagrama, razvijanja Youtube kanala, dizajn, video editing, i najviše, naravno, WordPress. Bio član volonterskog tima za WordCamp Belgrade 2017 i WordCamp Europe 2018 u Beogradu.

    @dusan_belicc

  6. Predrag Đorđević

    Zaljubljenik u ekstremne sportove, Family guy, zaposlen u kompaniji GoDaddy u okviru WordPress Premium Support tima.

    @PredragDordevic

  7. Nataša Grba Singh

    Nataša je prevodilac, lingvista i profesor engleskog jezika sa dugogodišnjim iskustvom u prosveti, nevladinom sektoru i međunarodnim projektima. Ljubitelj je pasa kojima tepa deminutivima deminutiva.
    Iako je svedočila nastanku prvih računara, izbegavala je da se upusti u taj svet i sazna nešto više o njima. Chi Writer, zatim prvi Word u potpunosti su zadovoljavali profesionalne potrebe. Zato su Tomb Raider, Lemmings i Oddworld dovodili Pentium II do usijanja. Inicijacija u IT misterije bila je magična kombinacija komandi Copy & Paste (Ctrl C i Ctrl V došli su tek kasnije). Ovo je otvorilo nove vidike, usmerilo njenu karijeru i dovelo je dovde.
    Ako iko primeti grešku u prevodu WCVŠ sajta, Nataša će ga častiti kolačima!

  8. Ivan Ćosić

    Ivan Ćosić je vlasnik agencije Plain&Hill, dizajner, kreativac, bloger i predavač na brojnim domaćim i regionalnim konferencijama. Bavio se različitim vidovima posla u kreativno-marketinškoj industriji, radio je za preko trideset svetskih “A” brendova, a pokretač je i mnogih internet projekata. Zadužen je za dizajn većine publikacija svetske medijske asocijacije WAN-IFRA, radi za Svetski naučni savet, a radio je na nekoliko startup projekata od kojih je najpoznatija IndieVoices platforma. Veruje u budućnost i potencijal koju tehnološko preduzetništvo ima u Srbiji, te zajedno sa svojim timom organizuje konferenciju wwvrsac: živi lokalno – radi globalno.

    @ivancosic

  9. Marija Egerić

    Dip. ekonomista, pola života provela radeći u banci. Volim pozitivne ljude čija energija me pokreće, zato sam ovde.

  10. Dragana Matović

    Human Resources Pro i ljubiteljka naučne fantastike, debate i mora. In it for adventure and nice things.

  11. Strahinja Živković

    Web dizajner i Elementor developer, frilenser. Od napornih klijenata opuštam se igrajući WoT. Heavy metal freak. Pssst! … da li smem da kažem da sam u WordPress vode došao iz Joomle pre mnogo godina? 🙂

  12. Ilija Ćosić

    Živi i radi u Beogradu u marketinškoj agenciji Four Dots. Event managementom se bavi više od 6 godina gde je radio na raznim konferencijama od 50 do 800 delegata. Što se tiče neprofitnih događaja učestvovao je u organizaciji 2 TEDx-a – jednog u Vršcu, a drugog u Beogradu (Ušće).

    @cosankov

  13. Aleksandar Avramesku

    Rođen je u Vršcu, u drugoj polovini 20. veka.Otac mu je verovatno ubacio kameru u kolevku i od tog trenutka se neprestano druži sa različitim vrstama i modelima iste. Jedan je od osnivača i predsednik Foto kluba Vršac. Iza sebe ima nekoliko grupnih i samostalnih izložbi fotografija. Trenutno zaposlen u Javnom servisu RTS kao TV snimatelj, a u svojoj karijeri se oprobao u gotovo svim televizijskim i filmskim izrazima koji su vezani za sliku i za kameru. Zahvaljujući kameri proputovao je dobar deo sveta, ali je najviše vezan za Stoliv u Boki Kotorskoj. Vozi motocikle i čamce. Oženjen je Zoricom i ponosni je otac dvojice studenata.

  14. Katarina Vijatov

    Završila je master studije slikarstva na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu. Gurman i esteta. Trenutno je u procesu digitalizacije svojih likovnih veština.

  15. David Srbu

    U poslednjih godinu dana organizovao 40+ tech i digital događaja. Digitalni kreator, trenutno radi na startupu koji je u zatvorenoj fazi. Tek započeo vezu sa WordPressom. Ljubitelj tehnologije i prirode, Banat kao stil života.

  16. Ljupka Cuculj

    Pobegla iz velike koorporacije da bi radila kao full time koordinator u edukativnom centru; part-time freelancer, VA, social media manager, blogerka, hajkerka. A ovde sam jer mi je takav horoskop

    @leprsava

  17. Milica Đolić

    Student Ekonomskog fakulteta u Novom Sadu, Marketing koordinator Alumni tima organizacije Dostignuća Mladih u Srbiji, mentor na projektu Svetionik znanja. Posetilac Startit centra Vršac, koji rado učestvuje u raznim vidovima neformalnog obrazovanja.

  18.